AaB i pokalfinalen efter drama

Efter 3-3 på Brøndby Stadion gik AaB videre til pokalfinalen på reglen om udebanemål efter dramatisk 1-1-kamp.

AaB gik i sidste ende videre til finalen i den danske pokalturnering efter samlet 4-4 over Brøndby, men før det var et faktum, udspillede der sig et rent drama af en kamp.

Efter en lige første halvleg med spredte aktioner, men uden de helt store chancer, blev der i anden halvleg sat tryk på speederen fra begge sider. AaB lignede efter et kvarter en sikker finaledeltager da Caca bragte hjemmeholdet foran, men kort efter fik Morten “Duncan” Rasmussen kvitteret på fint forarbejde af Ousman Jallow, der knaldhårdt sendte bolden ind i fødderne på Duncan, som tæt under mål kunne sende bolden i nettet.

Efter udligningen satte Brøndby virkelig kul på kedlerne og tilkæmpede sig flere kolossale muligheder, men Ousman Jallow blev kampens store synder med adskillige kæmpe afbrændere.

I de sidste 20 minutter satsede Brøndby fuldt ud, og i kampens døende minutter fik de da også scoret, men Michael Svendsen fløjtede yderst tvivlsomt for offside. En kendelse som sendte mange af Brøndbys spillere op i det røde felt. Annulleringen af målet betød at AaB kunne forlade banen som samlede vindere.

AaB er dermed i pokalfinalen og har efter en skuffende sæson i SAS-Ligaen stadig mulighed for at kvalificere sig til europæisk fodbold.