Esbjerg sejrede sikkert hjemme mod AaB

Dansk fodbold

Der var på forhånd lagt op til et spændende opgør, men fra start til slut gav Esbjerg sig lige det ekstra, som resulterede i en fortjent 3-1-sejr.

Allerede fem minutter inde i kampen, kom den første store chance, da AaB’s Johansson ramte overliggeren og altså var tæt på at bringe aalborgenserne i front.

Det var dog Esbjerg som først kom på måltavlen, da Jesper Lange, midt i halvlegen, satte indersiden på bolden inde i feltet og dermed bragte vestjyderne foran med 1-0.

Kort før pausefløjt var Sabanovic tæt på bringe Esbjerg i front med to, men stolpen reddede for AaB.

I starten af anden halvleg var det endnu engang Jesper Lange, som bragte esbjergenserne yderligere i front. Han tæmmede flot en høj bold og bankede den køligt ind med venstreskøjten. 2-0 til Esbjerg.

Herefter lignede det en sikker Esbjerg-sejr, men nordjyderne ville det anderledes og et flot indlæg fra Christensen havnede i hovedet på Caca, som sikkert reducerede til 1-2.

Men Esbjerg har en farlig angriber ved navn Jesper Lange og bare få minutter efter AaB’s reducering, var han igen på spil. Denne gang fik han tilspillet sig et straffespark, som Jesper Jørgensen sikkert udnyttede og da Olfers samtidig fik rødt kort var sejren ikke længere i fare.

Med sejren slipper Esbjerg længere væk fra stregen og de ligner ikke længere et hold, der skal spille 1. division næste sæson.