Nulløsning i Aalborg

Efter en intens og lige, men uskøn kamp, endte AaB mod Vejle uafgjort 0-0 på Energi Nord Arena.

AaB og Vejle ligger i hver deres ende af tabellen, og havde på hver deres måde brug for de tre point i mandagskampen, men dem skulle ingen af holdene lykkes med at få.

Især 1. halvleg var chancefattig, og man kunne ikke bebrejde, hvis tilskuerne på Energi Nord Arena, til tider følte sig noget lullet i søvn.

Efter pausen levede kampen dog noget op, og især Vejle bidrog til at løfte kampens niveau, mens AaB til stadighed ledte efter det flotte spil, de ellers leverede i 3-3-kampen på Brøndby Stadion i pokalturneringens 1. semifinale-runde. Et par muligheder tilfaldt efter pausen Martin Borre og kampens bedste spiller Brian Nielsen, men bundholdet fik ikke noget ud af anstrengelserne, da erstatningen for skadede Karim Zaza, unge Kenneth Stenild, stod en solid kamp i AaB-målet.

Lidt mere action kom der dog, da Martin Borre, som allerede havde raget et gult kort til sig, tacklede AaB-backen Patrick Kristensen ud over baglinjen, selv om bolden i situationen var et stykke væk. Martin Borre slap dog for yderligere at blive noteret i dommer Henrik Priegels sorte bog, og forblev således på banen kampen ud.

I Vejles ende kunne både Kasper Risgård, Thomas Augustinussen og til allersidst Siyabonga Nomwethe have sikret AaB fuldt pointudbytte, men Vejle formåede med desperat forsvarsspil at holde nullet, og kunne derfor gå fra banen med det ene point på kontoen. 0-0 i Aalborg, et resultat ingen af holdene kunne brokke sig synderligt over.

Dagens resultat betyder, at Vejle fortsat ligger under nedrykningsstregen med 2 point op til Esbjerg på 10. pladsen. AaB ligger fortsat på 5. pladsen, og jagter dermed stadig FC Midtjylland som er 7 point foran aalborgenserne.