Brøndby IF-målfest udløste tre point

Brøndby IF leverede i aften en ganske overbevisende præstation, da hjemmeholdet besejrede gæsterne fra SønderjyskE med hele 5-1.

Brøndby skulle i dag forsøge at rejse sig efter sidste rundes afklapsning, 3-0-nederlaget til bundholdet AC Horsens.

Hjemmeholdet behøvede dog ikke mere en to minutter, før forløsningen var en realitet. Alexander Farnerud scorede kampens første mål, da han udnyttede et vaklende SønderjyskE-forsvar, hvor Morten Avnskjold fik sparket bolden forbi sin egen målmand, hvorefter svenskeren kunne følge bolden ind i netmaskerne.

Svenskeren havde flere mål i støvlerne denne aften. En lille halv time senere kunne han således score sit andet mål i kampen. Sønderjyderne virkede opgivende efter 2-0-scoringen, men der blev ikke nettet mere i første halvleg.

Anden halvleg var godt et kvarter gammel, da Michael Krohn-Dehli scorede til 3-0. I det 64. minut kom udeholdet tilbage i kampen ved John Jairo Mosquera.

Brøndbys cheftræner Kent Nielsen havde skiftet Ousman Jallow ind, og det skulle vise sig at være en god beslutning. Efter 81 minutters spil scorede han til Ousman Jallow, mens han syv minutter senere slog 5-1-sejren fast. Jan Kristiansen fik begået et straffespark mod sig, som Jallow skulle eksekvere, hvilket han gjorde ganske sikkert.

Med sejren ligger Brøndby nu á point med FC København, som ligger nummer et, men FCK har spillet en kamp mindre. SønderjyskE er stadig placeret på sidstepladsen.