Atlético besejrede Deportivo

Spansk fodbold

Sergio Agüero og Simao sørgede med en scoring hver for, at Atlético besejrede Deportivo La Coruña, og dermed holder sig til i kampen om fjerdepladsen i Primera Division.

Atlético Madrid skulle forsøge at drage fordel af Villarreals pointtab lørdag, hvor de tabte til Malaga, og derved lukke hullet op til den Champions League-kvalifikation givende fjerdeplads, som Valencia indtager i øjeblikket, da de mødte Deportivo La Coruña.

I første halvleg blev der ikke skabt de store chancer, men lige inden pausen, blev der alligevel scoret. Det var gæsterne, der kom foran, og målscoren var Sergio Agüero, der efter sammenspil med angrebspartner Forlan kunne sende bolden i mål til 1-0-føring til Atlético Madrid.

Deportivo kom bedre ud til anden halvleg, men de formåede fortsat ikke at skabe de helt store chancer. Der kunne Atlético derimod, og med tyve minutter tilbage af opgøret gjorde Simao det således til 2-0 for gæsterne.

Herefter pressede værterne på, og Leo Franco i gæsternes mål måtte hive et par redninger frem. Med tre minutter tilbage af opgøret lykkedes det dog for Deportivo at få scoret, da Rodolfo Bodipo Diaz fandt vejen til netmaskerne.

Tættere på kom Deportivo ikke, og Atlético Madrid vandt dermed opgøret 1-2, og er tre point efter Valencia på fjerdepladsen i Primera Division, hvor der resterer otte spillerunder.