Shearer stadig uden sejr

Engelsk fodbold

Newcastle var her til aften på besøg hos Thomas Sørensen og Stoke City, på Britannia Stadium, hvor de skulle forsøge at hente den første sejr til klublegenden Alan Shearer.

Shearers tropper havde inden dagens opgør ude mod Stoke, ikke vundet i seks opgør. Dette blev der heller ikke ændret ved efter dagens opgør, med det blev dog til point.

Efter 33 minutter kunne Amdi Faye bringe hjemmeholdet foran på et hovedstød, efter et hjørnespark – et hjørnespark der i øvrigt var fejldømt af kampens dommer Chris Foy.

Men efter 81 minutter lykkedes det indskiftede Andy Carroll at udligne Stokes føring på et hovedstød, der sejlede over Thomas Sørensen. Dermed endte kampen 1-1, et resultat ingen af holdene rigtigt kan være tilfredse med, da begge hold kæmper for at undgå nedrykning, omend Stoke dog stadig har seks point ned til netop Newcastle under stregen.

Det er dog stadig positivt for Alan Shearer og hans kriseramte hold, at de de har hevet det første point hjem, efter legenden har overtaget tøjlerne i klubben.