FCN vandt komfortabelt i bundopgør

FC Nordsjælland udnyttede tre store fejl af SønderjyskE, hvilket førte til en komfortabel sejr på hele 3-1 i bundkampen. Sejren var FCN’s første af slagsen i hele fem måneder.

Kampen om at rykke væk fra bunden af tabellen startede meget jævnbyrdig, men allerede ti minutter inde i kampen kom SønderjyskE’s Ken Ilsø på måltavlen. Ilsø bankede bolden mod FCN-målet, og da bolden snittede overliggeren blev den umulig at redde for FCN-keeperen.

Men kort tid efter kom brasilianske José Junior på tavlen til 1-1, da han udnyttede et klumpspil af SønderjyskE’s defensiv, hvor Henrik Bødker ikke fik bolden ud af farezonen.

Nu var nordsjællænderne tydeligvis tændte, og de jagtede alle tre point. SønderjyskE-målmanden David Ousted kunne kun halvklare en redning efter et frispark, hvorefter bolden landede for fødderne af Kibebe, som med lethed kunne lægge bolden ind over stregen til 2-1.

Med fem minutter tilbage af første halvleg lukkede Kildentoft kampen, da han headede bolden ind bag Ousted, der ikke fik dækket det ene målhjørne af.

Kampen endte 3-1, hvilket var FCN’s første sejr i fem måneder. Med sejren lægger holdet sig op på niendepladsen, med fire point ned til nedrykningsstregen. SønderjyskE må tage til takke med en ellevteplads, hvor de ligger et point under stregen.