Bayern ydmygede igen Sporting

Gæstfrihed var der ingen af, da Bayern München tromlede henover Sporting Lissabon i sejren på 7-1. Dermed formåede det tyske mandskab at score hele tolv gange i de to opgør mod Sporting.

Efter den første kamp i Portugal, hvor Bayern München ydmygede Sporting Lissabon ved at vinde 5-0, virkede det som en formalitet for tyskerne at gøre arbejdet færdigt. Og Sporting skulle da også få det ualmindelig svært på Allianz Arena i München.

Allerede efter syv minutter brast det spinkle håb, som enkelte Sporting-fans måtte have haft for at skabe sensationen. Podolski, der erstattede Luca Toni, tog chancen langt ude fra, og målmand Patricio kunne ikke forhindre scoringen til 1-0.

Sporting havde ikke meget at byde på og tyede til skud fra distancen. Bayern München var derimod ovenpå, og efter tyve minutter fik Klose en god mulighed for at bringe sin klub yderligere foran. Patricio parerede et skud fra van Bommel, men på returen formåede Klose fra kort afstand blot at ramme stolpen.

Men han skulle få grund til at glæde sig, da Podolski efter 34 minutter scorede sit og Bayern Münchens andet mål til 2-0. Målmand Patricio kolliderede med forsvarsspilleren Anderson, og Podolski takkede for muligheden ved at sparke bolden i kassen.

På et hjørnespark fem minutter senere dukkede Sporting-spilleren Polga op i feltet og headede bolden i nettet. Desværre for Polga var det i eget mål, så Bayern-spillerne kunne glæde sig over en føring på 3-0.

Tre minutter inden pausen fik Sporting Lissabon dog en smule at glæde sig over, da Moutinho ud af ingenting trykkede af fra distancen og reducerede til 1-3.

Glæden varede dog kun til minuttet efter, hvor Schweinsteiger bragte Bayern foran 4-1 efter at have modtaget bolden fra højre side.

Anden halvleg startede afdæmpet, og efterhånden overtog Sporting mere af spillet. Bayern var tilfredse med situationen og kunne med sindsro give spilletid til Breno og Sosa, der afløste Lucio og Ze Roberto.

Sporting fik skabt en del chancer til blandt andre Pedro Silva, Izmailov og Vukcevic, men hvor Sporting ikke formåede at omsætte chancerne til mål, havde Bayern mere held med sig. Et kvarter før tid dukkede van Bommel op i feltet og scorede til 5-1.

Blot syv minutter senere begik Silva straffespark mod Klose, der selv omsatte den gyldne mulighed til scoring og føring på 6-1.

Og i overtiden slog tyskerne til igen, da Müller efter et hjørnespark kunne sende bolden forbi stakkels målmand Patricio til 7-1.

Dermed var endnu et ydmygende nederlag en kendsgerning for Sporting Lissabon, mens Bayern er videre i turneringen med en kæmpe portion selvtillid.