Kedelig mandagskamp i Premier League

Engelsk fodbold

Da Tottenham gæstede KC Stadium, hvor man skulle møde Hull City i mandagens Premier League-kamp var alt lagt op til en flot kamp med masser af chancer og flot spil. Desværre endte kampen 2-1 til London-klubben.

Hull City er efter sin formidable start i den engelske liga gået fuldkommen i stå efter jul, men i aftenens kamp viste tigerne atter tænder, da man styrede kampen fra start til slut.

I første halvleg havde Hull chancer nok til at komme foran adskillige gange, men ingen af forsøgene blev eksekveret succesfuldt. Dog kunne man få et mål efter nogle minutters spil, da Jonathan Woodgate og Carlo Cudicini mistede kontakten. Englænderens tilbagelæggende hovedstød blev stoppet netop på stregen af Cudicini, der hele kampen igennem spillede usikkert og ustabilt.

På trods af Hulls kotrollerede styring af kampen sneg Tottenham sig foran efter 16 minutters spil. Luka Modric spillede et kort hjørnespark til en komplet fri Aaron Lennon, der med et velplaceret spark fra straffesparksfeltets kant kunne se bolden ryge forbi Matt Duke på Tottenhams første chance.

Carlo Cudicini kom i spotlyset igen efter 27 minutter, hvor italieneren ikke formåede at bokse et hjørnespark ordentligt væk og kunne dermed se modstanderne udligne ved en glidende Michael Turner, hvilket betød at pausestillingen endte 1-1.

Anden halvleg bød på mere af samme scenarie, da Hull stadig kontrollerede kampen, mens halvlegen var chancefattig i en lang periode. Jonathan Woodgate udrettede sin fejl fem minutter før tid, da han præcist bankede et perfekt hovedstød ind efter, at Benoit Assiu-Ekotto lagde en god bold ind i feltet.

Dermed kunne Tottenham for første gang siden 8. december rejse hjem mod White Hart Lane tre point rigere.