Real Madrid måtte nøjes med andenpladsen

Real Madrid vandt her til aften 3-0 over Zenit Skt. Petersborg, men sejren betød ikke det store, eftersom det andet tophold i gruppen, Juventus, fik et enkelt point mod BATE Borisov.

Real Madrids nye cheftræner Juande Ramos fik i aften en drømmedebut, da han stod bag roret, da kongeklubben vandt 3-0 over Zenit Skt. Petersborg hjemme på Santiago Bernabeu.

Real-anføreren Raul førte an i midten af anden halvleg, da han udnyttede et kiks fra Viacheslav Malafaev i Zenit-målet. Fem minutter før pausen udbyggede hjemmeholdet føringen, da Arjen Robben scorede.

Det sidste mål i kampen blev scoret af Raul, mens Robben stod for oplægget. Robben spillede Raul i dybden, hvorefter den spanske angriber lobbede bolden op i det ene målhjørne.

I gruppens anden kamp i aften spillede Juventus 0-0 mod BATE Borisov, dermed ender italienerne på førstepladsen, da de var bedre indbyrdes end madrilenerne.