Roma satte Chelsea på plads

Champions League

Roma slog overraskende Chelsea på Stadio Olimpico og da Bordeaux samtidig slog CFR Cluj, er gruppe A fuldstændig åben efter aftenens resultater.

Chelsea satte sig fra start af på kampen, men påtrods af de havde bolden meget så lykkedes det ikke for Chelsea at komme frem til nogen chancer. Det lykkedes dog efter tyve minutter, hvor Lampard tog chancen ude fra, der via en Roma-spiller havnede hos Doni i Roma-målet, der ikke kunne holde bolden og derfor parerede bolden ud til hjørne.

Roma bragte sig ufortjent foran efter 34 minutter, hvor Cicinho lagde bolden indover til Christian Panucci, der stod helt umarkeret i feltet og let fik bolden over stregen.

I halvlegen var reaktionen klar fra Chelsea lejren. Ind kom Didier Drogba og Belletti, der erstattede Joe Cole og Malouda. Det var derfor forventet at det ville få en positiv effekt for Chelsea efter pausen, men det skete ikke, da Chelsea fik den værst tænkelige start på anden halvleg, da Brighi efter bare et minuts spil af anden halvleg spillede Vucinic fri 20 meter fra mål og derfra bankede Vucinic den op i venstre hjørne af målet uden chance for Cech.

Det skulle blive endnu værre for Chelsea, idet at Vucinic igen var på spil efter 58 minutter, hvor han stjal bolden fra John Obi Mikel og derefter tog et rigtig langt løb med bolden og koldt udplacerede Cech.

Chelsea skiftede kort efter 3-0-målet Kalou ind i stedet for backen, Bosingwa. Om det var den udskiftning, der gjorde at Chelsea efter 75 minutter fik reduceret til 3-1 på mål af John Terry skal være usagt, men faktum var at Chelsea fik pyntet på resultatet.

I slutningen af kampen fik Deco rødt kort, efter at have modtaget sit andet gule kort. Efter det havde Roma et par chancer som godt kunne have givet mål, men kampen endte 3-1 til Roma. Med sejren overtager Roma andenpladsen, mens Chelsea bevarer førstepladsen, påtrods af nederlaget.