Zidan kom på tavlen i uafgjort mod Bochum

Tysk fodbold

Mohamed Zidan kom på scoringstavlen i dag, da han nettede mod dagens udfordrer fra Bochum. Dog var dette ikke nok, da Zdebels tidligere scoring sørgede for uagjort, da Dortmund og Bochum tørnede sammen.

Der blev ikke fundet nogen vinder, da de to ærkerivaler, Dortmund og Bochum, stødte sammen på WM-Stadion i Dortmund. End ikke med en boldbesiddelse på omkring 68 % kunne Dortmund sikre sig sejren.

Det så bestemt heller ikke sådan ud, da der faldt en scoring efter 28 minutters spil. Her var det de blåklædte gæster, der sendte sig i front. Zdebel var manden bag målet.

Kort før pausen formåede et kendt ansigt i Danmark at udligne. Tryllekunstneren, Mohamed Zidan, har tryllet i den danske SAS Liga, men nu gør han det i det tyske. Her udlignede han med en god scoring.

I anden halvleg formåede ingen af de to mandskaber at krone indsatsen med en scoring. Dortmund vil være mest fortvivlede, da de havde stort overtag i både boldbesiddelse og skudforsøg. Kampen ender 1-1.