Tottenham fik uafgjort i målrigt London-derby

Engelsk fodbold

Arsenal tog onsdag aften imod lokalrivalen Tottenham på Emirates Stadium, og opgøret bød på hele otte scoringer. Arsenal var længe foran i opgøret, men Tottenham gav ikke op, og sikrede sig i overtiden uafgjort, 4-4.

Tottenham har oplevet en meget skuffende start på den nye Premier League-sæson, og det har betydet, at manager Juande Ramos for nylig blev fyret. Harry Redknapp er blevet ansat som ny mand i førersædet, og onsdag aften stod han og resten af Tottenham-mandskabet overfor lokalrivalen, Arsenal, på Emirates Stadium.

Gæsterne fik en god start på kampen, da David Bentley efter blot 13 minutters spil scorede til 0-1. Efter scoringen overtog Arsenal dog styringen af kampen, og 37 minutter inde i opgøret var Mikael Silvestre på pletten med en hovedstødsscoring efter et hjørnespark, som Tottenham-keeper, Gomes, ikke kom frem til.

William Gallas bragte værterne foran 2-1 i starten af anden halvleg, og Emmanuel Adebayor øgede føringen med sin scoring til 3-1 efter 65 minutters spil. Darren Bent svarede igen for Tottenham, der fik reduceret, men Robin van Persie scorede til 4-2, og bragte Arsenal på sikker sejrskurs.

Arsenal så ud til at have styr på begivenhederne, men Tottenham havde tænkt sig til kæmpe til sidste fløjt. Med et minut tilbage af opgøret fandt Jermaine Jenas vejen til netmaskerne, og så havde gæsterne igen troen på, at de kunne få noget med hjem fra Emirates.

Tre minutter inde i overtiden havde Luka Modric et forsøg fra kanten af feltet, men hans afslutning gik på stolpen. Til stor glæde for Tottenham kom Aaron Lennon dog først på returen, og han sendte bolden i mål til slutresultat 4-4.

Resultatet betyder, at Arsenal rykker op på tredjepladsen, mens Tottenham fortsat er sidst i Premier League.