PSG gav Marseille sæsonens første nederlag

Fransk fodbold

Begge disse to franske storklubber har før set bedre tider, men ikke desto mindre glæder man sig hvert år til at gense de to rivaler i det største franske opgør. Denne gang løb PSG med sejren.

Det blev til PSG’s aften, da man nedlagde den årelange rival fra Marseille. Tilmed formåede man at påføre de blåhvide tropper deres første nederlag i sæsonen, hvorfor der var ekstra meget fløde i kanten af sejrskagen.

Der gik ikke andet end ni minutter før Hoarau nettede for PSG, og ti minutter derefter havde topscorer Niang allerede udlignet igen. Kort før pausen nåede Valbuena at sende sit hold til pause med føring, således, at dagens hjemmehold, Marseille, var foran.

Kampen vendte dog drastisk i anden halvleg, hvor PSG lagde aggresivt ud efter skuffelsen fra første halvleg. Den akrobatiske Luyindula nettede efter 53 minutter, før Rothen for anden gang i kampen sendte Paris-klubben foran. Til slut slukkede Hoarau med sin anden scoring i kampen. PSG vinder 4-2 den franske klassiker.