Valencia skuffede mod bundprop

Spansk fodbold

Valencia kunne med en sejr i aften atter komme tilbage på førstepladsen, men aftenens modstander, bundholdet Huelva, ville tilsyneladende ikke forære tre point væk på forhånd.

En sejr i aften kunne atter placere Valencia som spydspids i Primera Division, og samtidig skrive dem i historie-bøgerne, med den bedste sæsonstart nogensinde, men bundproppen Recreativo Huelva ville øjensynligt ikke lade Valencia bryste sig med disse prædikater.

Første halvleg endte uden mål, men i anden halvleg fik begge holds fans noget at juble over.

Javier Camuñas bragte bundholdet foran tre minutter inde i anden halvleg. Valencia havde problemer med at få kombinationsspillet til at fungere, men i midten af anden halvleg fik man endelig hul på bylden.

David Villa er kendt som en sand målsluger, og det var netop ham, der sikrede balance i regnskabet for værterne. Juan Mata nåede højest på et indlæg fra Joaquin, men Huelva-keeperen Riesgo reddede flot, der var desværre kun tale om en halvklaring, hvorfor Villa kunne score på riposten.

Herefter havde begge hold chancerne til at trække sig sejrrigt ud, men da kampens dommer blæste i fløjten for sidste gang, viste måltavlen fortsat 1-1.

Dermed ligger Huelva fortsat under nedrykningsstregen, mens Valencia må nøjes med andenpladsen bagved FC Barcelona på førstepladsen, der trods pointlighed, har en bedre målscorer.