Chelsea får en ekstra chance i FA Cuppen

Engelsk fodbold

Chelsea var meget tæt på at ryge ud af FA Cuppen, da de i dag spillede mod Tottenham, men de fik dog tilkæmpet sig uafgjort 3-3, og dermed skal de spille omkamp.

Kampen startede godt for Tottenham, der var kun spillet fire minutter, før Dimitar Berbatov scorede på en flot spilning fra Aaron Lennon.

Men Chelsea kom tilbage i kapmen, da Frank Lampard fik rettet skudet fra Michael Ballack af, sådan at den gik i mål.

Der var flere mål i vente, bare seks minutter efter Chelseas scoring, kom Tottenham igen i front, da den unge Lennon spillede bolden indover, hvor Michael Essien uheldigvis fik bolden ind i eget net.

I det 35. minut var Tottenham atter på spil, da Hossam Ghaly løb igennem et passivt Chelsea-forsvar, hvoerefter han fik lagt boldemn udenom Petr Cech.

Derefter opstod der en del chancer i begge ender, med 20 minutter tilbage af kampen, scorede Frank Lampard sit andet mål i kampen, da han scorede til 2-3 efter et hjørnespark.

Målet gav Chelsea blod på tanden, og bare fem minutter før tid, hamrede Salomon Kalou bolden i nettet efter et oplæg fra Didier Drogba.

Tottenhams Jermain Defoe kunne til gengæld have sørget for at Spurs gik videre, men sådan skulle det ikke gå. Det betyder at holdene skal ud i omkamp.

Omkampen vil blive spillet på Tottenhams hjemmebane White Hart Lane den 20. marts.