Overbevisende dansk sejr over Malta

VM

Danmark tog her til aften imod Malta i Parken i kvalifikationen til VM 2010. Danskerne havde styr på begivenhederne hele vejen i gennem, og sejrede sikkert 3-0.

Parken var tætpakket til aftenens VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Malta, og Morten Olsens udvalgte fik en flot velkomst af de mange tilskuere. Nicklas Bendtner og Jon Dahl Tomasson var ikke blevet klar til opgøret, og derfor stillede Danmark med Søren Larsen og Morten Nordstrand i angrebet.

Danmark satte sig som forventet på kampen fra start, og skulle ikke bruge mange minutter på at bringe sig i front. Søren Larsen åbnede festen i Parken, da han efter 10 minutters spil prikkede bolden forbi Malta-keeperen, i en hårdt presset situation.

Efter en halv times spil blev Daniel Agger revet omkuld i straffesparksfeltet i forbindelse med et hjørnespark. Forseelsen blev takseret til et straffespark til Danmark, og Agger tog sagen i egen hånd, og scorede meget sikkert til 2-0.

Udover de to scoringer havde Søren Larsen og Thomas Kahlenberg hver en stor chance, der burde have resulteret i yderligere danske scoringer. Thomas Sørensen havde i det danske mål ikke meget at se til, og han kunne sammen med sine holdkammerater gå til pause med en 2-0-føring.

Morten Olsen havde ikke lavet nogle ændringer til anden halvlegs start, men de startende 11 mand så også ud til at have godt styr på begivenhederne. Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, da Søren Larsen kunne heade Danmark på 3-0, efter indlæg fra Kasper Bøgelund.

Få minutter senere var Danmark tæt på endnu en scoring, men Malta-keeperen hev to gode redninger frem på to danske hovedstød. Efterhånden som halvlegen skred frem gik Danmark lidt ned i tempo, men kontrollerede fortsat begivenhederne.

Kampen bød ikke på flere scoringer, trods flere chancer til Danmark. Malta blev i sikker stil besejret med 3-0.