BATE fik point mod Juve i vanvittig målfest

Det blev drama, spænding, scoringer og intens fight, da BATE og Juve kæmpede mod hinanden. Det lykkedes for det undertippede hjemmehold at sikre sig et enkelt point, da man spillede 2-2 med giganten for Torino.

Mens Real Madrid tidligere på dagen lige med nød og næppe sikrede sig en sejr over russiske Zenit Petersborg, skulle Juventus senere på aftenen ud at bevise deres værd som et af Europas allerstørste hold. Det blev en særdeles velspillet og underholdende første halvleg, hvor der faldt hele fire må og dramatikken steg fra minut til minut, helt ind i overtiden, hvor det sidste mål i første halvdel af kampen faldt.

Juventus fik sig en chokstart, da en offsidefælde glippede, og Kryvets sekunder efter bragte hjemmeholdet foran. Dette skabte en form for panik hose Juve-drengene. Endnu værre blev det, da Stasevich blot fem minutter efter fordoblede føringen. Et noget heldigt mål, hvor en bold ramte Nedved, hvorefter den hoppede videre til ovenstående BATE-spiller, der nettede til 2-0.

Juve kom dog tilbage igen, da Del Piero svingede et indlæg indover til hovedstødsstærke Iaquinta ved et hjørnespark, der med et hovedstød reducerede. Kort før pausen nåede Juventus helt tilbage i kampen, da Giovinco udlignede i overtiden af første halvleg.

I anden halvleg stod Juventus på dominansen, og blandt andre den aldrende Nedved var impliceret i flere gode fremstød hos Juventus-offensiven. Ligeledes var Del Piero og noget yngre Giovinco, der efter 70 minutter spillede hurtigt sammen, hvorefter Del Piero afsluttede, dog lige forbi. Kampen ender som en underholdende uafgjort, 2-2.