Fiorentina og Steaua Bukarest delte point

Det blev ikke til nogen målfest, ej heller faldt der en scoring. Ingen af de to hold formåede at nette i dagens kamp, trods der ellers var basis for op til flere mål. Kampen endte i 0-0.

Steaua Bucarest gæstede tirsdag aften Fiorentina, da man skulle forsøge at overraske det nyopståede La Viola-hold, der har klaret sig flot igennem efter flere år i de lavere rækker efter tvangsnedrykning. Selvom man er landsmand til modstanderholdet betyder det dog ikke, at man bare sådan lader dem komme nemt til noget som helst. Adrian Mutu gjorde livet svært for det rumænske forsvar.

Både Gilardino, Semedo og til sidst Adrian Mutu, kunne have gjort det til 1-0 for italienerne i første halvleg, da de alle forsøgte sig med deres bud på et scoringsforsøg. Først diskede Semedo op med den simple, en drønhårdt skud fra distancen, der dog sneg sig lige forbi. Lidt efter prøvede Gilardino med sine egenskaber som hovedstødsspiller, men heller ikke her var bid. Mutu var skarp, da han hurtigt drejede rundt på en tallerken og skød på kassen, bolden endte dog lige i armene på den rumænske keeper. 0-0 i første halvleg.

Begge hold begyndte i anden halvleg at vågne op, da man begyndte at sende skud mod mål og udfordre direkte på kanterne. Frey var flere gange i fuld udstrækning, mens Adrian Mutu vedblev med at teste den rumænske keeper. Kampen ender dog 0-0, da ingen af de to mandskaber formåede at score