Arsenal snublede mod Dinamo Kiev

Det engelske storhold, Arsenal, indledte onsdag aften deres CL-sæson med lidt af en skuffelse, da det blot blev til et enkelt point mod ukrainske Dinamo Kiev. Bangoura sørgede for et enkelt point, da Wengers drenge var på besøg.

Det var en flok slukørede Arsenal-spillere, der forlod banen efter sæsonens første Champions League-kamp. Det blev ikke til de forventede og næsten nødvendige tre point, da aftenens modstander formåede at snyde Arsenal, og dermed sørge for, at de to hold delte point.

Dog var London-klubben klart det bedste mandskab i første halvleg, hvilket afspejlede sig i antallet af chancer. Disse kom blandt andre frem af helt umotiverede forsvarsfejl, hvilket Adebayor halvvejs inde i 1. halvleg, var lige ved at udnytte. De to hold gik til pause med stillingen, 0-0.

Kort efter anden halvlegs start lagde Arsenal igen godt ud, dog var det Dinamo Kiev, der tog føringen efter 60 minutters pres fra Wengers mandskab. Dette var skam også mere held end forstand, da Kiev-drengene blev tilkendt et straffespark. TV-billeder viste efterfølgende, at Bangoura rev Arsenals Sagna ned, og ikke omvendt, som dommeren antog.

Sket var sket, og Bangoura udnyttede sikkert den gudsbenådede chance. Retfærdigheden skete dog nogenlunde fyldest, da Gallas afsluttede et velsmurt angreb i det 88. minut. 1-1, og de to hold deler point i aftenens kamp.