17 sæsoners mareridt fortsætter for Real Madrid

Spansk fodbold

I hele 17 sæsoner har det ikke været muligt for sidste sæsons mestre, at slå Deportivo på Deportivos hjemmebane, Riazor. Søndag ændrede ikke det mareridt, idet Deportivo slog mestrene med 2-1.

Blot halvandet minut skulle der gå, før hjemmeholdets Mista fik testet hovedstadsklubben med et hovedstød på overliggeren. Real Madrid forholdte sig dog rolige, uvidende om den nærmest uundgåelige skæbne, der ventede.

Trods flere gode chancer til begge mandskaber stod det efter 26 minutters spil 0-0, men i dette minut begyndte Madrid-holdets mareridt. Mista satte Deportivo i førersædet og således fyldte han et ellers noget tamt Deportivo mandskab op med mod på opgøret. Herefter var det Deportivo, som dikterede kampen, men da ingen af holdende kunne formå at score, stod det 1-0 til hjemmeholdet ved pause.

Fra dommerens fløjt, der signalerede starten på anden halvleg, til kampens anden scoring skulle der ikke mere end blot to minutter. Real Madrid fik bragt sig selv tilbage i kampen, idet Ruud van Nistelrooy sendte bolden ind i målet efter en blokering, som landede foran ham.

Herefter skulle der dog blot gå fire minutter før der igen faldt scoring, og denne gang imod Real Madrid. Deportivo sendte sig igen i førersædet, idet Lopo headede et flot mål ind. Resten af halvlegen døde stille ud, idet Real Madrid-spillerne virkede fortabte og intet havde at skyde med.

Herved fortsætter mareridtet, og Deportivo kan endnu en gang tage tre point mod Real Madrid på Riazor.