Straffesparkenes dag i Randers

I dagens SAS Liga-opgør stødte Randers og Esbjerg sammen i et opgør, der senere skulle vise sig at blive afgjort på to straffespark.

Blot 12 minutter var der spillet af opgøret, før gæsterne kunne bringe sig i front. Randers’ venstreback Jan Frederiksen valgte, at benytte albuen i sit forsøg på at få bolden ud af det lille felt, og det resulterede i et straffespark til vestjyderne. Martin Vingaard eksekverede sikkert til 1-0.

Hjemmeholdet var spilstyrende, og derfor var det ganske fortjent, at de skulle bringe sig tilbage i affæren, da holdets fyrtårn, Marc Nygaard, efter 24 minutter blev nedlagt af canadieren Adrian Cann. Nygaard tog selv straffesparket, og det viste sig at være et godt valg, da han bragte balance i regnskabet.

Randers fortsatte med at dominere, men skarpheden manglede på de afgørende scoringsmuligheder. Hjemmeholdet fik dog yderligere hjælp, da Esbjergs forsvarer, Nicolai Høgh, blev præsenteret for sit andet gule kort i opgøret, og dermed var kronjyderne i overtal i kampens sidste tyve minutter.

Hjemmeholdet formåede dog ikke at udnytte overtallet, hvorfor begge hold måtte stille sig tilfredse med slutresultatet 1-1. Dermed har Randers ni point stående på point-kontoen, mens Esbjerg blot kan bryste sig med tre point.