Referat: SAS Ligaen 32. Runde

Brøndby slog FCK 2-1 i The New Firm. AaB plejede tømmermændene med en sejr på 2-0 i Lyngby. OB er med dagens uafgjorte resultat uden nogen chance for at få medaljer, hvilket må siges at være skidt for de ambitiøse fynboer.

OB 1 – 1 FCN

OB forspildte i eftermiddags deres chancer for at få medaljer i den her sæson, da de brændte et hav af chancer. OB’s venstrekant Jonas Borring kanonerede allerede i kampens andet minut et hovedstød ind bag Jesper Hansen i Nordsjælland-målet. Allerede seks minutter senere, lå bolden OB-målet, da Arek Onyszko gik helt forkert af et langskud fra Andreas Dahl. Efter udligningen lagde OB et kæmpe pres på sjællænderne, men ind gad bolden ikke, specielt Djiby Fall brændte store chancer. Kampen endte 0-0 og dermed kan OB ikke vinde medaljer i den her sæson.

Viborg 0 – 1 Randers

I en kamp der ikke bød på ret meget andet end et flot mål, vandt Randers. Efter 10 minutter gjorde Tidiane Sane det til 1-0. Lee Nguyen afsluttede et flot angreb ved at lægge bolden tilbage til Tidiane Sane, som fra distancen følte bolden op i det ene målhjørne. 1-0 til Randers. Efterhånden overtog nedrykkerne fra Viborg spillet, men det førte ikke rigtig nogen chancer af sig. Anden halvleg begyndte på samme måde som første halvleg, men det blev ikke til ret meget, og spillet kunne i bedste fald beskrives som begivenhedsfattigt. Mod slutningen af kampen satsede Viborg, dog uden at score.

Brøndby 2 – 1 FC København

Du kan finde et dybdegående referat ved at klikke her.

Lyngby 0 – 2 AaB

I en meget kedelig kamp, fik AaB spillet tømmermændene væk, da de var på besøg på Lyngby Stadion. Efter en meget tam første halvleg, så det ud til at AaB-spillerne havde fået spillet tømmermændene væk. Kort inde i anden halvleg, slog Jeppe Curth, da han umarkeret headede gæsterne i front med 1-0 efter et hjørnespark. Det var kickstarten til en smule underholdning, for AaB-målmanden Karim Zaza viste en håndfuld minutter efter scoringen sin klasse med en straffesparkredning i to omgange fra Christian Holsts forsøg. Kort før tid lukkede Simon Bræmer kampen til 2-0.

FC Midtjylland 3 – 2 AGF

Kampen var Erik Rasmussens sidste hjemmekamp som FCM-træner og det kvitterede Rasmussens drenge med en sejr. FCM lagde bedst ud og allerede efter syv minutter kom midtjyderne i front, da Gheorghe Florescu sendte et hjørnespark indover til en helt umarkeret Magnus Troest. Efter 20 minutter, følte Ole Budtz at sidste udvej for at bremse Baba Collins, var ved at bremse ham ulovligt, på det efterfølgende straffespark gjorde Florescu det til 2-0. Kort før pausen gjorde Anders Kure det til 2-1, da han kastede sig frem og headede bolden ind bag Lasse Heinze. AGF fortsatte de flotte takter i anden halvleg, med flere chancer til følge, men bolden kom ikke helt ind over stregen. Efter 77 minutter gjorde unge Jude det til 3-1, da teenageren erobrede selv bolden midt på banen og søgte ind midt for mål, hvor han sekunderne efter prikkede bolden i netmaskerne. 10 minutter før tid bragte Dioh Williams mere spænding i opgøret, da han gjorde det til 3-2, men AGF fik ikke udlignet. Efter sejren ligger FCM nummer to, da FCK tabte 2-1 til Brøndby.

AC Horsens 3 – 1 Esbjerg

Med en sejr over Esbjerg, kunne AC Horsens sikre sig en placering i top 5 og den mulighed tog Horsens imod, da de tog imod Esbjerg. Sejren blev grundlagt på mål af brasilianske Gilberto Macena efter 39 minutter og svenske Rawez Lawan i første halvlegs sidste sekunder. Dermed kom de to farlige Horsens-angribere op på hver otte sæsonmål. Canadiske Andrew Ornoch, kom på banen med 25 minutter igen og bare tre minutter senere scorede han. Men tættere på sæsonens første point mod Horsens kom vestjyderne ikke. I stedet slog Niels Lodberg sejren fast med sin scoring til 3-1 på straffespark i slutminutterne.