Fenerbahce videre efter straffesparkskonkurrence

Christian Poulsen var med, da Sevilla her til aften røg ud af Champions League til Fenerbahce. Kampen blev afgjort i straffesparkskonkurrence, efter den ordinære kamp endte 3-2.

Sevilla, der havde Christian Poulsen med i startopstillingen, lagde ud som lyn og torden. Der var blot spillet fem minutter af opgøret, da forsvarsspilleren Daniel Alves bragte værterne på 1-0 på et frispark.

Blot fire minutter senere var spanierne på spil igen. Seydou Keita scorede til 2-0 på et flot skud fra distancen efter han blev sat op af Luis Fabiano. Dermed så det allerede tidligt i kampen rigtig svært ud for Fenerbache, der ellers kom til opgøret med en føring på 3-2 fra det første opgør.

Det lykkedes for gæsterne, at bringe sig tilbage i opgøret. I kampens 20. minut sparkede Alex et hjørnespark, som Deivid kunne sparke i mål i Sevilla-feltet. Det var dog ikke længe Fenerbahce fik lov til at glæde sig. Tyve minutter senere scorede Frederic Kanoute nemlig kampens fjerde mål, da han tog bolden ned med brystet i feltet for derefter at sende den i netmaskerne til 3-1-føring til Sevilla. Christian Poulsen og co. kunne gå til pause med en solid føring.

I anden halvleg havde Fenerbahces Alex et par gode muligheder, men profilen måtte se sine forsøg gå enten forbi mål eller blive reddet af Sevilla-keeper, Palop. Efter Sevilla-dominans i første halvleg var anden halvleg en mere lige affære.

Med elleve minutter tilbage af opgøret skete det, der ikke skulle ske for Sevilla. Det lykkedes for gæsternes Deivid at score sit andet mål i kampen, og dermed gøre det til 3-2. Det hele stod dermed lige igen, da Fenerbahce vandt det første opgør med samme cifre.

Den ordinære spilletid endte 3-2 og dermed måtte kampen ud i forlængelse. Forlængelsen gav os dog ikke nogen vinder af kampen, da denne endte målløs, og dermed måtte de to klubber ud i straffesparkskonkurrence, for at få en afgørelse på kampen.

Her var det gæsterne fra Fenerbahce, der var stærkest. De vandt således 3-2, hvilket sender Sevilla ud af Champions League, mens Fenerbahce lidt sensationelt er videre til kvartfinalen.