Sevilla tabte i Tyrkiet

En sen scoring sikrede Fenerbache en smal sejr på hjemmebane over Christian Poulsens spanske Sevilla.

Der var blot spillet 17 minutter af opgøret, da hjemmeholdets angriber, Kezman, gav hjemmepublikummet noget at juble over. Efter et indlæg fra Boral, kunne han sikkert sende bolden ind i nettet.

Få minutter senere scorede Fenerbache igen. Til Sevillas held var der dog tale om et selvmål denne gang. Edu fik sat foden på et indlæg, som styrede ind i netmaskerne. 1-1 var stillingen ved pausen.

Fenerbache var skarpe foran mål denne aften. I anden halvleg scorer de kampens tredje mål, da Lugano fra omkring ti meters afstand kunne sparke et indlæg fra Alex i mål. Igen lykkedes et dog Sevilla at svare igen. Escude sparkede bolden i kassen, efter Kanoute havde snittet et hjørnespark videre.

Det lignede nu, at kampen ville ende uafgjort, men hjemmeholdet var ikke færdige med at underholde. Med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid blev kampens femte og sidste scoring sat ind. Det var indskiftede Sentürk, da fra højre side trykkede godt af, og sikrede værterne sejren.

Sevilla kan dog glæde sig over de to udebanemål de formåde at lave, da de kan blive afgørende for returkampen, der spilles i Spanien.