United reddet til sidst

Lyon tog her til aften imod de engelske mestre, Manchester United. Læs om kampen her.

Kampen startede i et fint tempo og efter seks minutters spil, var det Lyon der efter lidt klumpspil i feltet var tæt på at bringe sig foran. Efter den gode Lyon-start virkede det som om, de to hold lige skulle se hinanden lidt an. I det 22. minut var Lyon så igen på spil.

Et skud uden for feltet blev rettet af, af Rio Ferdinand og bolden sneg sig kun lige forbi stolpen. Det var starten på en livlig periode, og to minutter senere var det så Uniteds tur. Wayne Rooney kom forbi sin direkte modstander, men den engelske target-spiller missede alene med den franske målmand, Grégory Coupet. Minuttet efter var det så igen Lyon, der var på spil i Manchesters ende. Karim Benzema fik bolden serveret lige uden for feltet, trykkede hårdt og resolut af, men forsøget sneg sig lige over målet.

Første halvleg sluttede således uden mål, 0-0.

Efter pausen virkede det som om, at Manchester havde fået den bedste pause-te. Uden at spille sig til de store chancer havde United et mindre spilovertag. Det skulle dog ændre sig i det 54. minut, da Karim Benzema endnu engang var på spil. Den franske superangriber modtog bolden uden for feltet, tog et par små hurtige træk, og kanonerede derefter bolden ned i nærmeste hjørne, 1-0.

Resten af kampen tilhørte mere eller mindre Lyon, som kampen igen virkede som om de havde kontrol. Anført af en utrolig velspillende Sidney Govou, var hjemmeholdet flere gange tæt på at udbygge føringen.

Det 86. minut blev dog skæbnesvangert for det franske hjemmehold. Holdet som havde virkede til at være under kontrol, blev straffet efter et hjørnespark, hvor bolden efter flere omgange endte hos en hel fri Carlos Tevez. Det lille argentiner svigtede ikke, og bragte dermed balance i regnskabet.

Det blev kampens sidste mål, og den intense kamp sluttede med resultatet 1-1.