Sporting besejrede sikkert Dynamo

De to hold havde reelt set kun æren at spille om i dette opgør. Ingen af klubberne kunne nå at avancere fra gruppespillet, og Sporting havde allerede sikret sig gruppens UEFA Cup-plads. Kampen endte med en overbevisende portugisisk sejr.

Det var de to bundklubber i Gruppe F, der tørnede sammen i Portugal. Dynamo Kiev havde endnu ikke hentet point i dette gruppespil, mens Sporting Lissabon derfor allerede på forhånd havde sikret sig gruppens UEFA Cup-plads.

Det var hjemmeholdets Anderson Polga, der bragte hjemmebaneholdet foran 1-0, da han sikket omsatte et straffespark til mål. Midt i første halvleg kom Polga atter på måltavlen, da han fordoblede hjemmeholdets føring.

Allerede på dette tidspunkt havde gæsterne næsten givet op. Dette udnyttede portugiserne til at bringe dig på scoringstavlen en tredje og sidste gang. Dette skete et minut før tid, da Liedson lukkede og slukkede opgøret med sin scoring til 3-0.

Resultatet havde som skrevet ikke nogen betydning for gruppen, da alt var på plads inden denne sidste runde. Dynamo Kiev er fuldsstændig færdige i europæisk fodbold efter et gruppespil, hvor de ikke hentede et eneste point. Sporting Lissabon kan nu se frem til deltagelse i UEFA Cuppen.