Bendtner på tavlen i Arsenal-sejr

Den danske landsholdsangriber, Nicklas Bendtner, var på pletten for Arsenal, der på hjemmebane besejrede Steaua Bukarest. London-klubben blev nummer to i Gruppe H, og er nu klar til ottendedelsfinalerne.

Arsenal havde sikret sig videre deltagelse i Champions League inden aftenens sidste gruppekamp på Emirates Stadium mod Steaua Bukarest. Dette havde givet plads til danske Nicklas Bendtner på banen fra start af, og han bragte sig selv i fokus.

Inden da havde Abou Diaby været på pletten for The Gunners, da han i kampens 8. minut bragte Arsenal foran 1-0 med et godt placeret skud inde i feltet.

Derefter blev det Bendtner-tid. Arsenal sad solidt på kampen i første halvleg, hvor specielt den unge englænder, Theo Walcott, gjorde en god figur. Det var dog ikke ham, der stod bag Arsenals anden scoring. Det var derimod danske Bendtner. Angriberen modtog en bold i dybden, gled af på sin direkte modstander, for dernæst køligt at sende bolden ind ved fjerneste stolpe.

I anden halvleg fortsatte Arsenal dominansen, men i stedet for at bringe sig yderligere foran lukkede de Bukarest ind i opgøret. Dorel Zaaharia scorede til 2-1. Herefter jagtede udeholdet det udlignende mål, men de kom ikke tættere på.

Arsenal vandt opgøret 2-1, og der klar til ottendedelsfinalerne. Steaua derimod sluttede sidst i Gruppe H, og er dermed færdige i europæisk fodbold for denne sæson.