Real Madrids offensiv sprudlede

Real Madrd kunne nøjes med uafgjort hjemme på Bernabeu mod Lazio, som skulle have en sejr. Real Madrid afgjorde dog sagerne i første halvleg, og spanierne spillede sig selv videre.

Lazio startede kampen bedst og havde bolden mest i kampens indledende fase. Holdet formåede dog ikke at skabe de store chancer mod Real Madrid-forsvaret med Pepe og Cannavaro i midterforsvaret.

Real Madrid spillede efter den sløve start bolden fint rundt i egne rækker, og efter otte minutter resulterede et flot opspil i højre side mellem Raul og Sergio Ramos i et hjørnespark, hvor spaniernes hovedstødsstærke spillere dog ikke fik skabt noget efter Wesley Sneijders gode hjørnespark.

Efter ti minutters spil fik hjemmeholdet deres første store mulighed. Wesley Sneijder slog et hjørnespark mod første stolpe, hvor Raul hoppede højere end sin nærmeste oppasser og sendte et kvalificeret hovedstød afsted. Stolpen var dog på Lazio-målmanden Ballottas side.

Et par minutter senere modtog Baptista bolden på kanten af feltet, hvor han tog et kort træk forbi sin modstander, og derefter sparkede bolden i det lange hjørne, og han bragte dermed Real Madrid på sejrskurs.

Lige efter fik Real Madrid et hjørnespark. Sneijder spillede en kort bold til Robinho, der sendte bolden indover, og endnu en gang var det Raul, der nåede højest inde i feltet. Denne gang reddede stolpen dog ikke Lazio, og Raul kunne bringe Real Madrid tættere på ottendedelsfinalen.

Endnu et flot opspil resulterede i et mål efter tyve minutters spil. Rauls mål blev dog korrekt underkendt for offside af den schweiziske dommer, Massimo Busacca.

Fem minutter senere var den dog gal i Real Madrid-forsvaret, hvor Diarra prøver med en tilbagelægning, som dog mislykkes, og Pandev skyder resolut af, men hans afslutning gik i sidenettet.

Ti minutter før pausefløjt blafrede målnettet igen. Det uorganiserede Lazio-hold blev totalt udstillet, da Sneijder spillede bolden ind til Van Nistelrooy, som ikke blev dømt offside i situationen, selvom Lazio-spillerne markerede voldsomt. Han tog et træk forbi en forsvarsspiller, der kom glidende på tværs, og han spillede en helt fri Robinho, som nemt kunne bringe spanierne på 3-0 og definitivt slukke lyset for italienerne.

Efter en underholdende første halvleg fløjtede Busacca af med en fortjent føring til et meget velspillende Real Madrid-hold, som har flået Lazios defensiv i stykker.

Bernd Schuster benyttede pausen til at foretage et par udskiftninger. Wesley Sneijder og Robinho gik ud, mens Arjen Robben og Guti kom ind.

Real Madrid fortsatte, hvor de slap. De kørte bolden fint rundt i anden halvlegs første fem minutter. Lazio fik ikke mange boldberøringer, og når de endelig fik, så var det ikke længe.

Real Madrid slog en god kontra efter 55 minutters spil, hvor Robben til sidst afsluttede flot, hvor kun en fantastisk redning af den 43-årige keeper i Lazio-målet, Ballotta, gjorde, at Robben ikke scorede sit første mål for klubben.

Med en halv time tilbage af kampen fik Lazio en god mulighed for at skabe noget, men Brocchis indlæg fra højre var for svagt, og Casillas kunne nemt nå ned og tage bolden.

Ti minutter før tid fik Lazio dog en lille oprejsning. Brocchi fik en bold i dybden, og lobbede den over den fremstormende Casillas, og inde foran dukkede angrebsmakkeren Goran Pandev op, og han gjorde det til 3-1.

I overtiden fik Lazio et straffespark, da Pepe brugte armen til hjælp ved et indlæg, og derfor et korrekt dømt straffe. Straffesparket blev sparket af anfører Rocchi, men hans skud blev flot reddet af Casillas, som også reddede returbolden.

I en noget tam anden halvleg, hvor kun Robben havde et par nærgående forsøg, og Lazio fik scoret og brændt et straffespark, endte det med en sejr til Real Madrid på 3-1. De spanske mestre er dermed videre fra gruppen, mens Lazios europæiske eventyr er slut for denne sæson.