AaB færdige i UEFA Cuppen

UEFA Cup

Michael Laudrups Getafe ekspederede her til aften AaB ud af UEFA Cuppen. Der var en klar forskel på de to hold, og spaniernes sejr på 1-2 var derfor helt fortjent.

UEFA Cuppens næste fase i februar bliver uden danske AaB. Det blev klart her til aften, da Getafe med den tidligere Brøndby-træner Michael Laudrup kom på besøg. Der var lagt op til flot teknisk fodbold, og begge hold blæste da også til angreb allerede fra kampens første fløjt.

Der var blot spillet elleve minutter af opgøret i Aalborg, da udeholdets Manu viste stor klasse. Han lagde bolden ind foran AaB-målet, efter en god aktion på fløjen, hvor angriberen Pablo Hernandez dukkede op og lidt heldigt stødte bolden i mål til 0-1 med brystet.

Danskerne lod sig dog ikke slå ud af det tidlige føringsmål, og igennem resten af første halvleg havde de flere muligheder for at udligne. Det lykkedes dog ikke, og Laudrup kunne derfor gå ud til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg kom AaB ligeledes frem til scoringsmuligheder, men det var udeholdet, der fik de største chancer. De kom også fortjent foran 0-2, da Estaban Granero i en presset situation viste god teknik og lagde bolden ind over Zaza i AaB-målet.

Det lykkedes for hjemmeholdet at få bragt lidt spænding ind i opgøret, da Rade Prica i kampens overtid headede et indlæg fra Siyabonga Nomvethe i mål til 1-2. Tættere på kom AaB dog ikke, og Getafe hentede dermed en fortjent sejr. Nederlaget betyder, at AaB er færdige i UEFA Cuppen.