Atletico hentede tre point i Parken

UEFA Cup

Atleticos dygtige offensiv var for stærk for F.C. København, der derfor måtte notere et nederlag hjemme i Parken. Københavnerne skal derfor hente point i gruppespillets sidste kamp mod Aberdeen.

Det lignede på forhånd en svær opgave for FCK, da de hjemme i Parken tog imod det spanske hold, Atletico Madrid. Spanierne har en stærk offensiv med navne som Diego Forlan og Sergio Agüero, men det var hjemmeholdets Atiba Hutchinson, der havde kampens første forsøg, men Christian Abbiati var klar i Atletico-målet.

Efter 21 minutters spil viste det spanske hold godt kombinationsspil, da Simão i samspil med Agüero kom igennem FCK-forsvaret, og sikkert passerede Jesper Christiansen i målet.

Stillingen var 0-1 i pausen, og FCK-træner Ståle Solbakken valgte kort tid inde i anden halvleg at lave et par offensive indskiftninger. Libor Sionko kom ind i stedet for Rasmus Würtz, mens Ailton Almeida erstattede en lidt anonym Morten Nordstrand.

Københavnerne forsøgte at lægge et pres på gæsterne, men det betød, at Atletico havde gode muligheder i kontrafasen. Med godt 25 minutter tilbage af opgøret viste Agüero sin farlighed, da han blev spillet fuldstændig fri. Argentineren rundede let Christiansen i målet, og sendte sikkert gæsterne foran 0-2.

FCK kom ikke tilbage i opgøret. Nederlaget betyder, at de i den sidste kamp mod Aberdeen skal hente point, hvis de skal videre fra gruppespillet.