Besiktas rejste sig med sejr over Marseille

Det lykkedes for Besiktas at hive en sejr hjem i kampen mod Marseille. De rejste sig dermed efter det ydmygende nederlag på 8-0 til Liverpool, og har fortsat mulighed for at gå videre fra gruppespillet.

Besiktas skulle på hjemmebane forsøge at rejse sig efter det ydmygende nederlag på hele 8-0 til Liverpool i sidste runde af Champions League. Modstanderen hed Marseille, og selvom franskmændene heller ikke har imponeret, var det ikke nogen nem opgave for hjemmeholdet.

Det startede ellers ganske lovende for hjemmeholdet. Venstrekanten Rodrige Tello åbnede scoringen, da han med 18 minutter tilbage af første halvleg fra kanten af feltet sparkede et frispark direkte i mål.

Det var tyrkerne, der var foran ved pausen, men i anden halvleg fik Marseille udlignet. Det var nigerianske Taye Taivo, der netop havde afløst Zubar i pausen, der i det 64. minut fandt vejen til netmaskerne med et langskud.

Dette kunne godt ligne et slutresultat, men med blot to minutter tilbage af opgøret dukkede 22-årige Bobo op, og blev matcgvinder for Besiktas, da han scorede målet til 2-1, hvilket endte med at blive kampens resultat.

Besiktas sejr betyder, at alle hold i gruppe fortsat har mulighed for at gå videre. Dette betyder at vi får en rigtig spændende afslutning, når sidste runde i Champions League-gruppespillet spilles. Besiktas møder på udebane FC Porto, mens Marseille på hjemmebane skal have besøg af Liverpool.