Valencia og Schalke delte i tam affære

På Mestalla var der lagt op til en gyser, da både hjemmeholdet, Valencia, og udeholdet fra Schalke skulle bruge en sejr i dagens opgør. Kampen blev dog ikke som håbet.

Efter omkring fem minutters spil sker der dog noget. Joaquin bryder igennem på højrefløjen, og lægger bolden ind til Morientes, der dog ikke får bolden med sig ind i feltet.

Efter ti minutters spil har Valencia overtaget styringen af spillet, men Schalke er hele tiden vågne, og klar på at slå til på en kontra.

Kort efter kom en af de frygtede kontrachancer. Kuranyi fik et indlæg ind mod sig, men Valencia-forsvaret fik afværget og gav hjørnespark til de gæstende tyskere.

Fabian Ernst får efter 25 minutters spil sendt en kvalificeret flugter afsted. Til stor ærgelse for ham og resten af Schalke-mandskabet sad afslutningen lige på Canizares, som også formåede at holde på skuddet.

Efter lidt over en halv time tager kampen en dramatisk drejning. Anføreren for Valencia, Albelda, får direkte rødt kort at den belgiske dommer, Frank De Bleeckere, får en takling, hvor han kom alt for sent.

Efter udvisningen overtager Schalke mere og mere af spillet, men holdet tilspiller sig ikke de store chancer.

Schalke starter fantastisk i anden halvleg, og har allerede tilspillet sig to chancer inden for fem minutter. Først fik Rakitic tiden og pladsen til at affyre et skud på kanten af feltet. Skuddet ryger dog ved siden af.

Kort efter får Halil Altintop en kæmpechance, da han bliver spillet alene med Canizares. Hans afslutning bliver dog alt for sløset, da det virker som om, at han er mere optaget af at kigge ud på linjevogteren.

Valencia formår trods udvisningen, at køre bolden fint rundt, og holdet holder dermed Schalke fra at skabe flere chancer foreløbig.

Efter pausen blev tempoet sat i vejret, og Valencia tilspiller sig de chancer, der kommer, og har fortsat bolden mest.

Valencia-spillerne følte sig efter 75 minutters spil snydt for et straffespark, da de klart mente, at en Schalke-spiller havde hånd på bolden. På tv-billeder kan man ikke tydeligt se, hvad der skete i situationen.

Kampen sluttede 0-0, og dermed kan begge hold stadig nå at sikre sig videre adgang i den sidste kamp. Schalke tager hjemme imod de norske underdogs Rosenborg, mens Valencia skal til en svær udekamp i London, hvor de møder Chelsea.