Ronaldo-show i United

Cristiano Ronaldo viste igen i aften, hvor vigtig han er for holdet. Portugiseren stod for det meste af Uniteds offensive drivkraft, og han endte med at få en afgørende rolle i kampen.

United startede ud med at lægge et højt pres på Sporting. Nani og Ronaldo stod begge for produktionen af chancer i de første 20 minutter, hvor Sporting ikke kom til mange chancer. I det 21 minut lykkedes det dog for portugiserne at komme på måltavlen, trods lidt boldbesiddelse.

Sportings Abel tog meter på højrekanten. Alle forventede et indlæg, inklusiv United-keeperen, men Abel valgte at kanonere bolden mod Uniteds mål, hvilket gjorde, at bolden sneg sig ind ved nærmeste stolpe forbi Kuszczak i United-målet.

Efter målet kom Sporting mere med i spillet, og de formåede at holde hjemmeholdet fra at score i første halvleg, trods flere store muligheder fra blandt andre Ronaldo.

I anden halvleg rykkede United højere op på banen, og skiftede samtidig Carlos Tevez ind, og dette gav udbytte. Efter 62 minutters spil kunne netop den argentinske indskifter bringe balance i regnskabet.

Ronaldo rammer bolden forkert fra 20 meters afstand, mens Tevez var løbet ind i boksen og fik kontrol over bolden, og kunne score fra fem meter.

Også i anden halvleg stod der Ronaldo på det meste kreative spil fra Uniteds side, derfor var det yderst nærliggende, at han skulle blive manden, der afgjorde opgøret, da han kampen igennem havde ydet en stor indsats.

I overtiden tager Cristiano Ronaldo frispark fra omkring 22 meters afstand – bolden ender bag Rui Patricio, og sejren er dermed en realitet. Kampen endte 2-1.