Ligalandsholdet vandt for tredje gang

Tidligere i dag vandt Ligalandsholdet med hele 3-0 over værtsnationen Thailand, da danskerne spillede den sidste kamp i træningsturneringen King’s Cup.

Det danske Ligalandshold har ikke haft synderligt svære arbejdsvilkår i træningsturneringen King’s Cup i Thailand, og dagens modstander, værterne Thailand, havde heller ikke meget at byde på.

Danskerne scorede efter 19 minutter, hvor Rajko Lekic kunne heade bolden i nettet til 1-0, efter at han modtog bolden på et hjørnespark fra Michael Krohn-Dehli, og Silkeborg-angriberen udnyttede en stor fejl af Thailands målmand.

Danmark dominerede kampen, og derfor var det naturligt, at de kunne score til 2-0 med små ti minutter tilbage af første halvleg. Johan Absalonsen var målscoreren.

I anden halvleg blev der udskiftet hele elleve spillere på de to hold. Danmarks landstræner Morten Olsen stod bag seks af disse.

Indskiftede Martin Bernburg sikrede Danmark en flot sejr på 3-0.

__________________________________________________________________________________

Fodboldtransfers døgnet rundt – når du har tid!