Real Madrid på førstepladsen efter Barca-remis

Spansk fodbold

Real Madrid besejrede i går aftes Racing Santander med 1-0, mens ærkerivalerne FC Barcelona kun spillede uafgjort 1-1 med Athletic Bilbao. Derfor overtager hovedstadsklubben nu catalanernes førsteplads.

Real Madrid spillede lørdag aften mod Racing Santander, som netop havde skiftet cheftræner. I de indledende minutter sad hjemmeholdet på spillet, men som minutterne skred frem, kom gæsterne bedre med i opgøret.

21 minutter inde i kampen fik Gonzalo Higuain dog nettet til 1-0, men scoringen betød ikke, at Real-spillerne spillede mere kontrolleret. Tværtimod så fik de lukket udeholdet bedre med i opgøret. Racing Santander kom også på tavlen, men målet blev annulleret for offside, hvilket var yderst tvivlsomt. Der kom ikke flere mål i kampen, og dermed vandt Real Madrid 1-0.

Senere på aftenen skulle FC Barcelona forsøge at forsvare deres førsteplads, da de tørnede sammen med Athletic Bilbao. Catalanerne kom foran kort inde i anden halvleg ved Daniel Alves, men godt ti minutter senere fik Athletic Bilbaos Gaizka Toquero bragte balance i stillingen, og 1-1 blev også kampens slutresultat.

Med blot et enkelt point på kontoen, må FC Barcelona derfor overlade førstepladsen til Real Madrid, der nu har et point mere end ærkerivalerne, nemlig 28 point efter elleve spillerunder.