Atlético Madrid fik uafgjort mod Chelsea

Atlético Madrid fik her til aften 2-2 på hjemmebane mod Chelsea i Champions League. Didier Drogba og Sergio Agüero stod for to scoringer hver.

For to uger siden vandt Chelsea i overbevisende stil 4-0 over kriseramte Atlético Madrid, der her til aften skulle forsøge at revanchere sig efter det store nederlag, da de to mandskaber tørnede sammen igen.

Atlético Madrid kom fint fra start, og Juanito og Diego Forlan kom frem til gode afslutninger. Gæsterne fra Chelsea arbejdede sig dog ind i kampen, men det var fortsat hjemmeholdet, der havde spillet. Det blev dog ikke rigtig farligt for den spanske hovedstadsklub.

Chelsea så ikke ud til at have travlt i første halvleg, og spillede mere afventende. De første 45 minutter endte uden scoringer.

Der var spillet seks minutter af anden halvleg, da Chelsea var tæt på at komme foran. Didier Drogba, der var tilbage for Chelsea i Champions League-sammenhæng efter at have afsonet karantæne, ramte stolpen med sit frisparksforsøg.

Atlético sendte Sergio Agüero på banen kort tid inde i anden halvleg, og midt inde i anden halvleg fandt han vejen til netmaskerne. Antonio Lopez sendte et indlæg ind mod Agüero, der udnyttede at John Terry ikke fik ordentlig ram på bolden og sendte bolden i mål til 1-0.

Efter scoringen sendte Chelsea Nicolas Anelka og Deco på banen i stedet for Salomon Kalou og Joe Cole, for at fremtvinge en udligning. Dette lykkedes otte minutter før tid, da Didier Drogba kom først på et indlæg fra Malouda og gjorde det til 1-1.

Drogba bragte også Chelsea foran 2-1, da han to minutter før tid igen fik bolden forbi Asenjo i Atlético-målet. Sergio Agüero var dog ikke færdig. I kampens overtid sparkede han bolden i mål direkte på frispark til 2-2, hvilket blev kampens resultat.