Ove Christensen fik point i debutkamp

Dansk fodbold

Den nye Randers FC-træner, Ove Christensen, kan være en tilfreds mand, da Randers sikrede sig det ene point i udekampen mod AaB i en dramatisk kamp, hvor begge holds målscorer blev udvist.

Tre nederlag i træk har betydet at AaB fra en topplacering er røget ned i midten af rækken. Det skulle de lave om på mod Randers og det så også ud til at lykkedes i starten af kampen.

Da der blot var spillet fire minutter af kampen bragte AaB sig foran på mål af Anders Due. Patrick Kristensen førte bolden fremad i AaB’s højre side og sendte et indlæg indover, hvor Jeppe Curth med en screening gjorde plads til Anders Due, som satte bolden i mål til 1-0 og dermed gav Ove Christensen den værst tænkelige start.

AaB sad på spillet i resten af halvlegen og da Randers samtidig ikke kunne få styr på deres spil var stillingen fortsat 1-0 ved pausen.

De samme tendenser fortsatte i anden halvleg, hvor hjemmeholdet blev ved med at styre slagets gang, men efter 70 minutter skete der ting og sager i kampen. Randers-angriberen José Junior bragte Randers FC på rette kurs igen, da han lobbede bolden over Karim Zaza i AaB-målet.

Kort tid efter målet kom kampens to målscorere i fokus, da Junior havde bolden tæt ved fødderne. Anders Due pressede den brasilianske angriber, som tilsyneladende gav Due et slag mod ansigtet og efterfølgende faldt AaB-spilleren til jorden.

Det medførte noget kontroversielt et rødt kort til dem begge. Kampens dommer, Henrik Nystrup Kragh, vurderede at Junior skulle have direkte rødt for at slå ud efter en modspiller, mens at Anders Due fik sit andet gule kort for at overspille situationen.

Trods udvisningerne til begge hold blev der ikke scoret yderligere i kampen og dermed fik Ove Christensen en godkendt debut for Randers ved at hente et enkelt point med hjem fra Aalborg.