Farlige Frank levede op til sit navn

Dansk fodbold

FC Midtjylland kunne i dag nyde godt af, at deres angriber Frank Kristensen var tilbage i startformationen, da han scorede begge mål i 2-1-sejren mod HB Køge i aften.

FC Midtjylland har bestemt ikke fået en positiv start på denne sæson, hvor man efter ni runder kun havde sejret i to kampe, men holdet skulle vise sig at få noget oprejsning i dag, hvor de mødte oprykkerne fra HB Køge.

FC Midtjylland satte sig fra start på kampen, og de havde momentum i store dele af første halvleg. Derfor var det heller ikke uventet, at værterne kunne bringe sig i front efter 39 minutters spil, hvor Frank Kristensen fandt vejen til netmaskerne.

Frank Kristensen, som går under kælenavnet, Farlige Frank, steg til vejrs efter et indlæg og kunne således elegant heade FCM foran med 1-0.

Den tilbagevendte angriber gjorde sig også positivt bemærket i starten af anden halvleg, da han beviste sit glubske målinstinkt, og fik skovlet bolden over HB Køges målstreg til 2-0.

Herefter kom HB Køge bedre med i kampen, mens hjemmeholdet også kom frem til en del store muligheder. Gæsterne formåede at reducere i kampens overtid, hvor Sebastian Andersen i det sidste angreb, fik prikket bolden over stregen.

Opgøret endte 2-1 og på trods af sejren, ligger FC Midtjylland fortsat på tiendepladsen, men nu kan de glæde sig over, at have fået fire point ned til HB Køge, som indtager ellevtepladsen under nedrykningsstregen.