AGF fik vendt dårlig stime

AGF fik vendt deres dårlige stime i SAS Ligaen, der indtil kampen mod SønderjyskE lød på tre nederlag i de seneste tre kampe. Det blev lavet om via et selvmål af Anders Egholm og en pragtscoring af Peter Graulund i 2-1-sejren mod sønderjyderne.

Hjemmeholdet kom bedst fra start, da SønderjyskE’s Anders Egholm headede bolden i eget mål efter ni minutter. Peter Graulund kom igennem på venstrekanten og spillede Benny Feilhaber helt fri et par meter inde i straffesparksfeltet. Feilhaber sendte derefter et skud mod mål, der ramte Egholm, som fik bolden til at ændre retning og dermed snyde David Ousted i SønderjyskE-målet, der var prisgivet i situationen.

Resten af halvlegen bød ikke på mere nævneværdigt, men det gjorde anden halvleg. SønderjyskE var tæt på at udligne ved indskiftede Søren Frederiksen, men Steffen Rasmussen i AGF-målet var på sin plads og reddede bolden.

Kampens afgørelse faldt efter 75 minutter, da Peter Graulund gjorde det til 2-0. Jakob Poulsen tog et aggressivt løb mod SønderjyskE’s felt og spillede bolden videre til Nando Rafael, der spillede en førstegangs aflevering videre til Benny Feilhaber. Amerikanerne lagde elegant bolden bagud til Graulund med hælen og den rutinerede angriber sendte sikkert bolden i mål.

Med to minutter tilbage af kampen fik Nicolaj Agger pyntet på resultatet. Steffen Rasmussen kom ikke ordentligt ud til et hjørnespark og i stedet kunne lejesvenden fra Brøndby gøre det slutresultatet 2-1.