Brøndby fik de tre point mod topholdet

Efter at AGF ikke havde tabt i de første syv kampe, fik drengene fra Vestegnen ram på de hvide, da den meget tempofyldte kamp endte 1-0 til Brøndby IF på et tørt hug af Samuel Holmén som Morten Duncan Rasmussen lagde op til.

Der var lagt op til et brag af en topkamp, da AGF gæstede Brøndby Stadion. Gæsterne kom med en stor portion selvtillid og angreb højt oppe på Brøndbys banehalvdel, og var meget tændte.

Kampen gyngende generelt frem og tilbage, og vi skulle hen i det 25. minut, før den første store chance kom. Efter et AGF havde taget deres hjørnespark, fik Brøndby clearet bolden op til Bernburg, som så sprintede op til Steffen Rasmussens mål, som så spillede et-to med Krohn Dehli, men Bernburg fik ikke den sidste spilning foran mål.

Endnu et godt Brøndby angreb kom små tre minutter senere, da Holmén får trykket af godt 25 meter udefra, men stryger forbi AGF målet. Gæsterne havde også deres chancer i første halvleg, først viste Feilhaber teknik på højt niveau, og dernæst var Graulund tæt på at kopiere målet fra Parken, men Stephan Andersen får flot blokeret til hjørnespark.

Samme Graulund fik et heldigt en god mulighed for at bringe AGF på 1-0 kort ført pausen, da Jakob Poulsens skyd udefra bliver rettet af, af Bischoff, men Stephan i Brøndbys mål hiver en flot redning i land og første halvleg ender derfor 0-0.

Anden halvleg startede som første med god tænding og intensitet, og efter 53 minutters spil kom hjemmeholdet foran efter en flot scoring af Samuel Holmén. Først modtog Duncan bolden, men sprang elegant over, og spillede et-to med Holmén med knæet, inden Holmén trykkede til den, og sendte bolden i kassen. 1-0.

To minutter efter fik Brøndby frispark midt på banen, som Krohn Dehli flot sendte til bagerste stolpe, hvor Randrup stod helt fri pga. gæsternes opdækken af de to hovedstødsstærke angribere, Bernburg og Duncan.

AGF vågnede op, og kom længere frem på banen, men i de 62. minut var kampens spiller, Mike Jensen tæt på at sende 2-0 målet ind, men Steffen Rasmussen i AGF målet diskede op med ét af hans flotte redninger i kampen.

Efter at AGF udskiftede Nando Rafael med Dioh Williams blev de mere farlige, og indskifter, Williams var en evig trussel for hjemmeholdets forsvar, men mere blev det heller ikke til, og dermed sendte Brøndby AGF hjem til Jylland med deres første SAS Liga nederlag.

AaB kan overtage førstepladsen i morgen, hvis de formoder at vinde over Randers FC. Brøndby overhaler med dagens sejr, rivalerne fra FC København og indtager nu 5. pladsen med 14. point i 8 kampe.